Afișare de la 1 până la 19 din 19 comentariu(i) primit(e).
Totul a fost la superlativ,
Am prins masa liberă, comanda noastră a fost luată în doar 15 minute și am primit-o în 40 de minute.
Experiența culinară a fost de vis. Toate preparatele proaspete, o ciorbă de pește ca în doar în Delta Dunării, stavrid prăjit delicios, midii și calamar perfect gătite.
Am mai fost aici acum 5 ani și totul s-a schimbat de atunci. În bine.
Bravo!
Totul a fost foarte bun! De la primire, la servire și desigur, la preparate. Am avut noroc să găsim o masă disponibilă chiar pe terasă. Doamna care ne-a servit a fost foarte amabilă, la fel ca și ceilalți angajați.
Preparatele servite au fost delicioase: icre de știucă, hamsii, storceag de sturion, midii în sos alb și saramură de biban de mare. Totul a fost delicios!
Locație foarte frumoasă. Mâncarea este bună și proaspătă. Singurul dezavantaj este cozile imense pentru a prinde loc la masă în zilele de weekend.
Cu multumiri pentru intrebare, trebuie sa spun ca pescaria de la Matei este cu adevarat cea mai buna de pe litoralul romanesc. Eu si familia mea mancam acolo de peste 10 ani si preparatele lor sunt pur si simplu delicioase. Calitatea lor incredibila se pastreaza mereu la acelasi nivel inalt. Restaurantul este mereu curat si ingrijit, iar personalul este mereu amabil si serviabil. Recomand cu toata increderea sa le faci o vizita daca esti in zona si vrei sa te bucuri de fructe de mare proaspete si gustoase. O experienta cu adevarat minunata!
Locația e ok (câteva mese au vedere la mare, altele nu), mâncarea este extraordinară, prețurile destul de ridicate, dar merită. Trebuie să fii atent la rezervări, în weekend este foarte aglomerat și nu se acordă prea multă importanță rezervării.
Mâncarea e foarte bună și servirea la fel. Localul arată foarte bine, noi ne-am simțit excelent.
Mâncarea foarte gustoasă, porțiile au fost suficiente, am așteptat cam 30 de minute până când mâncarea a fost servită, dar era destul de aglomerat în restaurant, fără muzică zgomotoasă, prețuri corecte din punctul meu de vedere...în concluzie, o atmosferă foarte plăcută.
Am avut parte de o masă delicioasă și variată în familie.
Atmosfera foarte plăcută, lângă malul mării, servire excelentă, mâncare delicioasă. Meniul este foarte bine gândit, deosebind clar peștele proaspăt de cel congelat, provenind din Marea Neagră comparativ cu alte surse. Specialități din pește extrem de gustoase. Prețurile sunt destul de ridicate. Există și un loc de joacă pentru copii.
Totul la superlativ în acest loc! Mâncarea, priveliștea, servirea. Faptul că am mâncat 3 zile la rând aici spune totul. Am fost serviți de Newton, un tânăr cu bun simț, serviabil și cu umor. Vrem să revenim și iarna. Felicitări!
Dacă ești în vacanță la mare, nu poți să nu vii la Pescaria lui Matei, cunoscută pentru gustul și diversitatea preparatelor cu fructe de mare. Totul este impecabil, de la servire până la calitatea și gustul mâncărurilor. Am savurat o ciorbă de pește à la Matei și o saramură de palamidă. Personalul atent, serviabil și foarte disponibil. Nu am putut să nu iau și două porții de hamsii prăjite acasă. Poftă bună! Să ne trăiești, domnule Matei! Mulțumim pentru masă!
Mâncarea este absolut delicioasă, servirea și atmosfera de la malul mării au fost de-a dreptul remarcabile! Cu siguranță vom reveni!
Preparate delicioase din pește și fructe de mare, extrem de variate. Servire rapidă, ambianță foarte plăcută, datorată amplasării restaurantului chiar pe malul mării. Bravo!
Am așteptat 2 ore pentru a fi așezați la masă și apoi încă 1 oră pentru a primi mâncarea. Ciorba a la Matei era plină de oase și saramura la fel. Probabil se păstrează partea mai puțin gustoasă a peștelui pentru seară. Foarte zgomotos și extrem de aglomerat.
Am mai fost cu ceva timp în urmă și era foarte aglomerat. Acum, fiind cumva în afara sezonului, am găsit loc și am mers de două zile la rând să încercăm mult lăudatele preparate. Ne-au plăcut mult, chelnerii au fost foarte amabili, iar atmosfera a fost incântătoare, mai ales pe terasă când vremea este favorabilă.
M-am întors după 2 ani și am redescoperit aceeași mâncare delicioasă cu specific pescăresc și atmosfera specifică mării pe care o adorăm. La ora 11:30, majoritatea meselor erau ocupate, chiar dacă localul s-a deschis la 11. Apreciem de asemenea atitudinea personalului. Mulțumiri către Georgiana pentru serviciul impecabil!
Armat cu o atenție deosebită la detalii în stilul unei taverne grecești (mobilier vopsit în alb și albastru, navoade, fotografii mai vechi sau mai noi) amestecat cu un strop local care-i conferă un plus de autenticitate (obiecte vechi de interior, cărți, bibelouri și mici expoziții cu băuturi la intrare și nu numai), restaurantul oferă o superbă vedere spre mare de care se pot bucura majoritatea oaspeților așezați la mesele - deloc puține - aflate pe terasa acoperită. În imediata apropiere a fost construit un loc de joacă generos unde copiii pot fi supravegheați relativ ușor de către cei ai căror ochi sunt orientați spre acea zonă.
Ce face însă cu adevărat remarcabilă Pescăria lui Matei este meniul puțin "altfel" în comparație cu cel al altor localuri similare (vezi foto), restaurantul propunând o listă echilibrată și bine gândită de pești foarte proaspeți provenind predominant din Marea Neagră (de exemplu calcan, lufar, palamidă, pisică și vulpe de mare, zargan, hamsie, stavrid - în funcție de captura zilei), unii venind pe farfurie prăjiți, alții fiind preparați la plită pe pat de sare (nu pe grătar!) și oferiți apoi ca atare sau în saramură. Lista este completată de pește de apă dulce (somn, crap etc), din Mediterana (doradă, seabass, barbuni) cărora li se alătură fructe de mare (inclusiv rapane și midii locale), câteva hors d'oeuvres pescărești, două platouri cu selecții, două preparate din porc, respectiv pui și câteva ciorbe (inclusiv storceag).
Lista de vinuri - în marea lor majoritate românești - este la rândul său bine alcătuită, aproximativ jumătate dintre etichete provenind de la crame mici ori consacrate din Dobrogea iar restul predominant din Muntenia și Oltenia.
Serviciul oferit - rapid, politicos, jovial - pare a fi, în egală măsură, o marcă a locului. Îi mulțumim Oanei (de la Iași 😀) pentru amabilitatea și răbdarea cu care ne-a explicat meniul și modul de preparare a celor comandate dar și pentru atenția cu care a făcut să putem petrece acolo momente cu adevărat foarte plăcute.
Restaurantul este deschis și iarna.
Vara nu sunt făcute rezervări decât în mod excepțional (în cazul unor evenimente cu un număr mai mare de participanți, de exemplu), acest lucru părând însă să nu fie o problemă pentru oaspeții care sosesc (ținând cont de numărul destul de mare de mese existente).
În imediata vecinătate a Pescăriei se află o parcare destul de largă, probabilitatea de a găsi un loc acolo indiferent de oră fiind foarte mare.
Imaginea nu este prea grozavă, însă am vrut să surprind realitatea. Mâncarea a fost atât de bună încât am uitat complet să fac vreo poză la început. Am mâncat din plin. Totul a fost la superlativ.
Ce să zic! Totul e de-a dreptul minunat. Saramura de peste, icrele de știucă, homarii? o nebunie curată!! Pălămida este de neiertat. La fel și chefalul. În general, totul este foarte bine. Chelnerii atenți, serviabili, prompti! Ambianța este plăcută. Recomand cu căldură. Singura mare problemă: parcarea. De ce nu pot autoritățile să facă o parcare corespunzătoare? De ce când ajungi acasă te trezești cu o amendă? Eu am primit una și nu e deloc mică. Am parcat sub pod, dar pe carosabil. Eram, cred, 30 de mașini. Este singurul inconvenient major! Păcat!